Menorca Film Commission es reuneix en Shooting Locations Marketplace de Valladolid amb més de 30 productors i localitzadors

La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) ha estat present, a través de Menorca Film Commission, en Shooting Locations Marketplace, que ha tingut lloc a Valladolid els passats dimarts i dimecres i durant el qual s’ha reunit més amb de 30 productors i localitzadors de projectes audiovisuals cinematogràfics, publicitaris i televisius.

D’aquesta manera, Menorca ha estat present per segon any consecutiu en aquest esdeveniment organitzat conjuntament per la Feria de Valladolid i Spain Film Commission, que ja va per la seva tercera edició. Enguany, els professionals tècnics de la FFTM han mantingut trobades amb representants de plataformes tan potents com Netflix, Paramount, Universal Pictures o Palma Pictures.

Menorca, que ha estat escenari recentment de rodatges com ‘El Faro’, un thriller de terror protagonitzat per l’actor Hugo Silva i dirigit per Ángeles Hernández, o la producció italiana ‘Ricchi a tutti i costi’, de Colorado Films, s’ha presentat en Shooting Locations Marketplace com una localització privilegiada que ofereix entorns costaners de primer ordre, frondosos boscos mediterranis, fars imponents o espais singulars com Líthica, l’illa del Llatzeret i altres elements arquitectònics.

El Shooting Locations Marketplace té com a principal objectiu ser una de les plataformes comercials més eficients del mercat audiovisual internacional. En aquesta línia, el desenvolupament de l’esdeveniment està orientat a afavorir la trobada entre els agents implicats en els rodatges, per al que s’articulen diferents escenaris de treball com una agenda de més de 950 reunions concertades en funció dels interessos comuns entre els destins i els localitzadors, així com taules redones i conferències.

En aquest sentit, a més de ser un espai per a la recerca de destinació de rodatge per a futurs projectes per part de productores i localitzadors, ofereix una àrea de networking comuna per a tots els participants en l’esdeveniment amb una gran capacitat de generació contactes espontanis entre oferta i demanda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.