Comença el rodatge de la sèrie de televisió “Dieciocho” (“Divuit”), un nou projecte conjunt d’IB3, À Punt i Televisió Espanyola Està coproduïda per la productora menorquina Empàtic

Comença el rodatge de “Dieciocho” (“Divuit”), una nova sèrie televisiva de ficció d’IB3, À Punt i Televisió Espanyola (RTVE) protagonitzada per Alicia Falcó i Maël Rouin-Berrandou que narra una història d’amor que vol trencar prejudicis sobre la immigració. Es tracta d’una sèrie de sis episodis de 30 minuts que s’enregistren a la capital valenciana i que compta amb la coproducció de la productora menorquina Empàtic i la participació dels actors balears Ann Perelló, Valentina Coll i Pep Tosar en el seu repartiment principal.

Una sèrie intimista i actual

Na Cèlia i en Moha es coneixen fent feina a una cuina. Per a na Cèlia aquesta feina és una condemna: una jutgessa l’ha condemnada a fer hores al servei de la comunitat. Per a en Moha aquesta feina és un premi que l’acosta a la seva meta d’aconseguir els papers. Encara que no ho sembli, tenen molt en comú i ho aniran descobrint a mesura que tots dos superin els seus prejudicis i comencin a veure’s com són en realitat.

“Dieciocho” (“Divuit”) és una sèrie que tracta sobre la incomunicació. Sobre l’amor impossible entre en Moha i na Cèlia; la lluita constant de na Sandra, l’educadora social; els prejudicis d’en Matías, el germà de na Cèlia, i el no voler veure de la seva mare, n’Ester. També ens parla de mentides, malentesos i persones que caminen sempre en alerta. És una sèrie intimista que aborda els somnis, els prejudicis i la solitud d’en Moha i na Cèlia mentre descobreixen el primer amor.

Equip

La sèrie compta amb Hammudi Al-Rahmoun Font (‘Mariachis’, ‘El Chapo’, ‘Tijuana’, ‘Otel·lo’) com a showrunner, està escrita per Pau Escribano i Damià Serra Cauchetiez i té la codirecció del mateix Hammudi Al-Rahmoun Font amb Damià Serra Cauchetiez. La producció la duen a terme Little Dreams Films AIE, Set Màgic Audiovisual (Catalunya), The Fly Hunter (Comunitat Valenciana) i Empàtic (Illes Balears) amb la participació de les cadenes IB3, À Punt i RTVE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.