Club Vidalba, Premi Cooperació 2023 de COPE-Menorca

El divendres, 20 d´octubre, va tenir lloc l´acte d´ entrega del Premi Cooperació 2023 amb el suport de CaixaBank, al Saló de Plens de l´Ajuntament de Sant Lluís, que enguany ha recaigut en l´associació del Club Vidalba, que organitza activitats esportives i d´oci per gent amb capacitats diferents, i una Menció Honorífica per la Pastoral Penitenciaria de Menorca que dona suport a les persones que resideixen al Centre Penitenciari de Menorca i a les seves families.
L´acte va comptar amb la presència de diferents representants dels Ajuntaments de Menorca,les Batleses de Sant Lluís i de Ciutadella, Loles Tronch i Juana Mari Pons, i el Primer Tinent de Batle d´Es Mercadal,Tóbal Pons, i de la Vicepresidenta Primera del Consell Insular de Menorca i Consellera de Benestar Social, Carmen Reynés, així com del Delegat Territorial de CaixaBank a Menorca, Carles Verde,  Gerard Villalonga, Bisbe de Menorca, Xavier Bonet, Director Regional d´Abside Media a Balears i altres membres del teixit associatiu solidari de Menorca. L´acte va acabar amb una actuació de Glosat a càrrec de Maria Marquès i Martí Tudurí, acompanyats a la Guiterra per Carme García.
Enguany es tanca un  primer cicle d´aquest guardó solidari que s´ha entregat a tots i cada un dels pobles de Menorca, a diferents persones i entitats que sense cap ànim de lucre, fan feina pels col.lectius en risc d’exclussió social. El premi compta amb la col.laboració d´Autoritat Portuària de Balears, el Consell Insular de Menorca i l´Ajuntament de Sant Lluís.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.