Escales avall Per Eduard Riudavets Florit

Vaig conèixer les protagonistes de la novel·la abans de llegir-la. Vaig visitar alguns dels llocs on succeeix la història abans de saber-la. Amb Cinta Arasa, l’autora, i en el marc de la Setmana del Llibre en Català, vaig fer el primer tast d’Escales Avall. Una novel·la que ja us puc dir, sense més giragonses, que m’ha apassionat.

Ara, però, cal deixar l’anècdota personal i fer cinc cèntims de l’argument, tal o com se’ns ofereix a la contracoberta del llibre.

Un dia entre la primavera…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.