L’alta gastronomia japonesa, peruana i tailandesa, sense mourer-se de Menorca

El Grup Moga Menorca et proposa un viatge per a tres de les millors destinacions gastronòmiques a nivell internacional, sense haver de mourer-te de Menorca, perquè el Hub Gastronòmic del Lago Resort Menorca et dóna la oportunitat de conèixer les cuines de tres països, Japó, Tailàndia i Perú, i a més a més ho fa de les mans de grans cuiners reconeguts mundialment com són Juliàn Mármol al Godai i Omar Malpartida al Kaypa, tot ells amb una clara aposta pel producte local de Menorca per a fer els seus plats d’alta cuina.

Thai Garden by Arena Beach, el mite ha arribat a Menorca.

Un dels plats del Thai a Cala en Bosch

L´emblemàtic restaurant de menjar tailandès ha arribat a Menorca per gaudir d´aquesta cuina en un entorn únic. Si el que està cercant és per un hotel i restaurant ben situat a Tailàndia, no cerqui més enllà de Thai Garden by Arena Beach.

La seva proposta és una fidel representació dels sabors del sud-est asiàtic, on es poden degustar des de plats de menjar de carrer fins a les receptes més picants i exclusives.

Elegància, bellesa i delicadesa són els ingredients amb què es treballa una cuina rica en sabors i basada en la cultura, tradicions i el llegat gastronòmic de Tailàndia.

Godai, el particular viatge gastronòmic Menorca-Japó de Julián Mármol.

Julián Mármol a la cuina de Godai. Foto: Brandelicious

Godai és l’únic restaurant on descobrir una alta cuina de fusió japo-menorquina honesta. Distingit amb una estrella Michelin, Julián Mármol és el xef responsable d’una gastronomia única al món basada en el producte de proximitat menorquí al servei de l’alta cuina japonesa.

Qualitat, tècnica i equilibri defineixen un concepte que per primera vegada aquesta temporada es pot gaudir a la carta o en un menú degustació, que inclou plats com gamba vermella de Menorca amb allet japo-menorquí, gyoza de cap roig, nigiri de ventresca de llobarro amb amaniment menorquí o gunkan de moll amb steak tàrtar de vaca menorquina.

A més, Godai compta amb servei delivery per gaudir de la seva cuina a qualsevol lloc de l’illa. Una proposta trencadora en què cada mos et transporta a l’origen.

Kaypa, un trosset del Perú al cor de Menorca de la mà d’Omar Malpartida.

Kaypa Menorca
Croqueta de ají de gallina. Kaypa Menorca. Foto: Bep Al·lès©

Kaypa proposa una experiència amb què degustar l’autenticitat dels sabors, colors i aromes típiques de la cuina peruana. Signa el projecte Omar Malpartida, guardonat amb un Sol Repsol, creant una proposta amb una carta perfecta per compartir i degustar una àmplia varietat de plats que combinen els millors productes de la zona amb ingredients, receptes i tècniques del Perú, on els ceviches mereixen una especial menció. Cuina, música i el seu interiorisme elegant converteixen l’espai en un oasi de tranquil·litat on viure l’aquí i l’ara, tal com expressa el seu mantra “Kay Pacha”.

Coronant el concepte, l’espai compta amb un pisco bar on prendre un còctel i gaudir de l’experiència des d’un altre punt de vista. La carta d’autor fusiona els sabors peruans i locals creant combinacions úniques plenes de sabor i matisos. Així, és possible gaudir des dels clàssics piscos fins a les creacions més contemporànies com els xilcans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.