Roselito 2022 elaborat amb raïms Tinto Fino i Albillo Està considerat un dels riberes rosats més atractius

Gràcies a Vinum Menorca us recomanam un vi rosat que de segur us ben agradarà, es tracta del Roselito, un vi jove de 2022 de Bodegas Antídoto, elaborat amb raïms Tinto Fino i Albillo, que pertany a la DO Ribera del Duero. Està considerat un dels riberes rosats més atractius.

Nota de tast

Vista: Color pell de ceba

Nas: Fresc i floral amb tocs de fruita vermella.

Boca:  Acidesa sorprenentment bona, frescor i gust a flors i fruites vermelles com els gerds.

Maridatge

Arròs caldós de gamba vermella de Ciutadella. Aquarium Port Ciutadella. Foto: Bep Al·lès©

Marida plats de pasta, ensalades, aperitius, arrossos i carns blanques

Caneló de conill amb pebres. Pinzell Restaurant. Foto: Bep Al·lès©

Ideal per acompanyar el caneló de conill amb pebres de Pinzell, el caneló de mató i olivada de Mon o els raviolis d’escamarlà d’Smoix, a més de plats de pasta tradicionals com uns espaguetis a la marinara o amb botarga.

Ensalada César. Cittadella Restaurant. Foto: Bep Al·lès©

Ensalada verda amb gall dindi a la brasa; ensalada de meló, fruits secs i formatge de cabra; ensalada d’endívies, ceba vermella, formatge tendre de Son Salom i grans de magrana o una ensalada César, per exemple.

Cloïsses al Ribeiro al Rías Baixas Menorca, a Ferreries. Foto: Bep Al·lès©

Ens va perfecte per a prendre com aperitiu tot compartint uns calamars a la romana, unes escopinyes de gallet al vapor, uns musclos de Maó amb salsa maonesa o unes cloïsses a la marinera.

Arròs negre amb rap i emulsió d’all. Pinzell Restaurant. Foto: Bep Al·lès©

Arrossos a la paella com l’arròs negre amb rap i muselina d’all, una paella de crancs blaus i pollastre, arròs caldós de rap i escamarlans, paella de gambes vermelles i conill….

Paella de Molls. Rels Restaurant. Foto: Bep Al·lès©

Marida molt bé amb els molls de roca, ara que n’és temporada. Des d’un molls torrats a un arròs amb molls, passant pels molls al forn amb patates o el molls al caliu acompanyats d’una maonesa feta amb els seus fetges torrats.

Curri vermell amb pollastre al Thai Casas del Lago. Foto: Bep Al·lès©

També ideal per a donar un punt de frescor a les carns blanques com el conill a la brasa, un pollastre al forn amb vermut, filets de gall dindi al curri o un pollastre al curri vermell com el que elaboren al Thai de Cala en Bosch.

Si voleu saber més d’aquest vi rosat, aromàtic i fresc el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.