Gràcies a Vinum Menorca us recomanam un vi rosat que de segur us ben agradarà, es tracta del Roselito, un vi jove de 2022 de Bodegas Antídoto, elaborat amb raïms Tinto Fino i Albillo, que pertany a la DO Ribera del Duero. Està considerat un dels riberes rosats més atractius.
Nota de tast
Vista: Color pell de ceba
Nas: Fresc i floral amb tocs de fruita vermella.
Boca: Acidesa sorprenentment bona, frescor i gust a flors i fruites vermelles com els gerds.
Maridatge
![](https://www.foodiesonmenorca.com/wp-content/uploads/2023/10/IMG_8675-2-831x1024.jpg)
Marida plats de pasta, ensalades, aperitius, arrossos i carns blanques
![](https://www.foodiesonmenorca.com/wp-content/uploads/2023/09/IMG_1040-1024x731.jpg)
Ideal per acompanyar el caneló de conill amb pebres de Pinzell, el caneló de mató i olivada de Mon o els raviolis d’escamarlà d’Smoix, a més de plats de pasta tradicionals com uns espaguetis a la marinara o amb botarga.
![](https://www.foodiesonmenorca.com/wp-content/uploads/2020/04/IMG_2445-1024x768.jpg)
Ensalada verda amb gall dindi a la brasa; ensalada de meló, fruits secs i formatge de cabra; ensalada d’endívies, ceba vermella, formatge tendre de Son Salom i grans de magrana o una ensalada César, per exemple.
![](https://www.foodiesonmenorca.com/wp-content/uploads/2023/10/cloisses-albarinyo-rias-baixas-1024x768.jpeg)
Ens va perfecte per a prendre com aperitiu tot compartint uns calamars a la romana, unes escopinyes de gallet al vapor, uns musclos de Maó amb salsa maonesa o unes cloïsses a la marinera.
![](https://www.foodiesonmenorca.com/wp-content/uploads/2023/09/IMG_1023-1024x768.jpg)
Arrossos a la paella com l’arròs negre amb rap i muselina d’all, una paella de crancs blaus i pollastre, arròs caldós de rap i escamarlans, paella de gambes vermelles i conill….
![](https://www.foodiesonmenorca.com/wp-content/uploads/2019/10/paella-de-molls-rels-1024x768.jpg)
Marida molt bé amb els molls de roca, ara que n’és temporada. Des d’un molls torrats a un arròs amb molls, passant pels molls al forn amb patates o el molls al caliu acompanyats d’una maonesa feta amb els seus fetges torrats.
![](https://www.foodiesonmenorca.com/wp-content/uploads/2023/10/pollastre-curri-thai-1024x768.jpeg)
També ideal per a donar un punt de frescor a les carns blanques com el conill a la brasa, un pollastre al forn amb vermut, filets de gall dindi al curri o un pollastre al curri vermell com el que elaboren al Thai de Cala en Bosch.
Si voleu saber més d’aquest vi rosat, aromàtic i fresc el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.