Una amnistia. Si us plau que en siguin dues Per Poncio Mascaró Forcada

Acte realitzat durant el mes de febrer del 2021 per a demanar l’amnistia. Foto: Kike Rincón / EP

S’està parlant i molt de la amnistia als protagonistes a Catalunya dels fets del 2017. I respecte a aquesta amnistia i en aquest article, només em referiré a un aspecte. Tota vegada que en realitat em vull referir més bé a una segona amnistia que és considera necessària.

Respecte a la probable amnistia estatal, simplement vull recordar que el Consell de Ministres del 2021 , que  és el mateix d’ara en quant a Presidència i Grups Polítics,  el 22 de juny, va aprovar els indults i per justificar-los es deia literalment: “ a diferencia de la amnistia, claramente inconstitucional, que se reclama en algunos sectores independentistas, el indulto no hace desaparecer el delito”. La motivació política del canvi d’opinió dels components del mateix Consell de Ministres és clar, conservar…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.