Gràcies a Vinum Menorca aquesta setmana us recomanam un vi blanc de la DO Rueda, elaborat als prestigiosos cellers “Cuatro Rayas”. Es tracta del Palacio de Vivero, elaborat 100% amb Sauvignon Blanc. Estam davant un vi lleuger i delicat, de bon beure i agradable.
Nota de tast
Aspecte: Groc daurat amb reflexes encerats.
Nas: Aromàtic, afruitat i suau.
Boca: Gran estructura i complexitat. Golós, amb gust a fruita tropical i poma verda.
Maridatge
![](https://www.eliris.cat/wp-content/uploads/2023/05/tataki-atun-bahia.jpg)
Marida a més de peix i marisc, amb carns blanques, amanides i plats on la tonyina és la protagonista.
![](https://www.eliris.cat/wp-content/uploads/2020/07/LLOBARROS-GRAELLA.jpg)
Ens anirà molt bé per acompanyar peixos blaus com el salmó a la graella, o una cama de pop a la brasa, com també peixos blaus al caliu com les orades i els llobarros.
![](https://www.eliris.cat/wp-content/uploads/2023/02/image-2-rotated.jpeg)
Acompanya bé plats de cuina peruana com els ceviches de peix, o plats de cuina oriental com els temakis, uramakis i totes les varietats de sushi i sashimi.
![](https://www.eliris.cat/wp-content/uploads/2023/01/gall-de-sant-pere-fregit-amb-alls-asador-moli-comte.jpg)
Gall de Sant Pere al forn o fregit amb alls, com el cap roig o rotja, la ratjada amb salsa de tàperes o un carpaccio de gamba vermella.
![](https://www.eliris.cat/wp-content/uploads/2020/08/pollo-al-curry.jpg)
Acompanya carns blanques com les de conill, gall dindi i pollastre. Des d’un pollastre amb curri o amb ametlles, a un conill amb cebes, amb cebes o un mar i muntanya de conill amb llagosta.
![](https://www.eliris.cat/wp-content/uploads/2021/09/IMG_1514.jpeg)
Marida amb els plats de tonyina, des del tradicional marmitako a plats orientals com el tàrtar o el tataki, a més de la ventresca de tonyina vermella a la brasa.
Si voleu saber més d’aquest vi blanc jove, golós i de bon bevent el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.