Palacio de Vivero, elaborat 100% amb Sauvignon Blanc

Gràcies a Vinum Menorca aquesta setmana us recomanam un vi blanc de la DO Rueda, elaborat als prestigiosos cellers “Cuatro Rayas”. Es tracta del Palacio de Vivero, elaborat 100% amb Sauvignon Blanc. Estam davant un vi lleuger i delicat, de bon beure i agradable.

Nota de tast

Aspecte: Groc daurat amb reflexes encerats.

Nas: Aromàtic, afruitat i suau.

Boca:  Gran estructura i complexitat. Golós, amb gust a fruita tropical i poma verda.

Maridatge

Tataki de tonyina vermella. Bahia Restaurant. Foto: Bep Al·lès©

Marida a més de peix i marisc, amb carns blanques, amanides i plats on la tonyina és la protagonista.

Llobarros a la graella. Foto: Bep Al·lès©

Ens anirà molt bé per acompanyar peixos blaus com el salmó a la graella, o una cama de pop a la brasa, com també peixos blaus al caliu com les orades i els llobarros.

Ceviche a Ses Voltes Espai Gastronòmic. Foto: Bep Al·lès©

Acompanya bé plats de cuina peruana com els ceviches de peix, o plats de cuina oriental com els temakis, uramakis i totes les varietats de sushi i sashimi.

Gall de Sant Pere fregit amb alls, Asador Molí des Comte. Foto: Bep Al·lès©

Gall de Sant Pere al forn o fregit amb alls, com el cap roig o rotja, la ratjada amb salsa de tàperes o un carpaccio de gamba vermella.

Pollastre al curri amb arròs basmati

Acompanya carns blanques com les de conill, gall dindi i pollastre. Des d’un pollastre amb curri o amb ametlles, a un conill amb cebes, amb cebes o un mar i muntanya de conill amb llagosta.

Tàrtar de tonyina, restaurant Bahia. Foto: Bep Al·lès©

Marida amb els plats de tonyina, des del tradicional marmitako a plats orientals com el tàrtar o el tataki, a més de la ventresca de tonyina vermella a la brasa.

Si voleu saber més d’aquest vi blanc jove, golós i de bon bevent el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.