Telefónica prepara un pla de baixes incentivades voluntàries per a un màxim de 5.000 treballadors La companyia podria comunicar la mesura als sindicats abans del 8 de novembre

ACN/Barcelona – Telefónica està preparant un pla de baixes incentivades voluntàries per a un màxim de 5.000 treballadors, segons ha publicat aquest dilluns ‘Expansión’ i confirmen fonts coneixedores a l’ACN. La mesura seria similar als Plans de Separació Individual (PSI) que la companyia ha anat aplicant des del 2015. En l’últim, l’any 2021, Telefónica es va comprometre a pagar entre un 65% i un 68% del salari del treballadors fins als 65 anys, i s’hi van acollir prop de 3.000 empleats. Amb tot, la mesura podria haver permès la sortida de fins a 4.500 treballadors, de manera que de cara al proper pla de baixes incentivades l’empresa creu que les sortides, esglaonades en el etmps, podrien ser entre 2.500 i 3.000.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.