Avançam Alaior proposa la construcció d’un Tanatori Municipal

El grup municipal AVANÇAM ha enregistrat una moció amb l’objectiu d’impulsar la construcció d’un tanatori municipal a Alaior. Amb aquesta iniciativa, es pretén donar resposta a una necessitat latent al municipi, on moltes famílies amb creences diferents a les cristianes es veuen obligades a desplaçar-se a altres localitats per donar un comiat adequat als seus éssers estimats.

“La dignitat en els moments de comiat és una de les necessitats més profundes de qualsevol societat. No podem permetre que els nostres conciutadans es vegin en la situació de dependre exclusivament de serveis religiosos o haver de traslladar-se lluny de casa en moments tan delicats”, declara Lluís López, regidor del grup municipal Avançam.

Per això, Avançam proposa la creació d’un Tanatori Municipal amb serveis laics i adaptats a les diferents creences dins el 2024. Amb aquesta proposta, el grup d’esquerres cerca garantir que totes les famílies d’Alaior tenguin la possibilitat de donar un acomiadament digne als seus éssers estimats, respectant les seves creences i necessitats. “Aquesta iniciativa representa un pas endavant en la construcció d’una societat més inclusiva i respectuosa amb la diversitat de la nostra comunitat” conclou López.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.