Hauser & Wirth i la Xarxa de Biblioteques de Menorca continuen col·laborant amb una donació de llibres d’art La iniciativa, que es va iniciar l’any passat, se centra en aquesta segona edició en llibres sobre dones artistes o escrits per dones

Hauser & Wirth, la Xarxa de Biblioteques i el Consell Insular de Menorca es complauen a anunciar una nova donació de llibres per part de la galeria, amb l’objectiu d’expandir els fons de llibres d’art de les biblioteques de l’illa. En aquesta segona edició, els llibres o bé tracten sobre dones artistes representades per la galeria, o bé estan escrits per dones, en relació amb l’exposició de Christina Quarles ‘Come In From An Endless Place’, que es pot veure a l’Illa del Rei fins dia 29 d’octubre.

 

Els llibres inclouen títols en català, castellà i anglès, tant per infants com per adults. S’inclouen la monografia sobre ‘Roni Horn. Me paraliza la esperanza’ en relació amb l’exposició de l’artista al Centro Botín de Santander, ‘La historia del arte sin hombres’ per Katy Hessel, llibres infantils com ‘Louise Bourgeois Made Giant Spiders and Wasn’t Sorry’ i títols de Hauser & Wirth Publishers com ‘Cindy Sherman: 2023’ i ‘Phyllida Barlow: Collected Lectures, Writings, and Interviews’.

 

La donació inclou 9 exemplars dels llibres infantils, un per biblioteca, i 3 exemplars de cada llibre per adults, que es compartirà entre la xarxa. Els llibres estaran disponibles a les biblioteques a partir del 30 d’octubre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.