Onda Cero renova el seu compromís de col·laboració amb el Teatre Principal de Maó

La Fundació Teatre Principal ha signat recentment l’acord de col·laboració amb Uniprex S.A.U (Onda Cero), mostrant així la seva condició de benefactor del Principal i demostrant la seva voluntat d’estalonar i donar suport a aquesta institució.

Amb la signatura de l’acord, firmat pel president de la Fundació Teatre Principal, Héctor Pons Riudavets i per part de l’empresa, per Juan Carlos Enrique Forcada, l’empresa es compromet a oferir un espai cultural de periodicitat setmanal dins el programa local “Menorca en la onda” per parlar de la programació del Teatre, amb una duració aproximada de set minuts.

A més, Onda Cero oferirà un lot publicitari de 200 falques a emetre segons les necessitats de la programació i en les emissores del grup, que són Onda Cero i Europa FM.

Aquest acord té una durada d’un any que, si és voluntat, es renovarà amb les condicions que es pactin abans que finalitzi el 2024.

El conveni també és una bona mostra de l’interès per part del Teatre Principal de Maó d’arribar a acords amb els principals mitjans de comunicació, per la seva importància com a mitjans d’accés al públic del teatre i per la seva capacitat de difusió de les activitats del Principal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.