Convocatòria del XXI Premi Josep Vivó de glosa escrita El termini per presentar els originals acaba dia 15 de desembre de 2023

Un any més el Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports convoca el seu Premi Josep Vivó de glosa escrita, que té per objectiu la salvaguarda i la difusió d’aquesta modalitat de la glosa menorquina, la glosa escrita o de cas pensat, i propiciar l’aparició de nous valors de la creació poètica.

Aquest premi inclou dues modalitats: la modalitat general, per a persones de més de 16 anys, i la modalitat escolar, adreçada a alumnes dels centres de Menorca dels cursos de 5è de primària a 4t de secundària. Les gloses participants han de tenir l’estructura pròpia de la glosa menorquina i són de temàtica lliure, tot i que el jurat valorarà que tractin d’un tema de l’actualitat de l’illa.

La dotació del premi en la modalitat general és de 2.000 €, i en la modalitat escolar consisteix en vals per bescanviar amb material didàctic i una actuació d’un dels grups inclosos en el Catàleg de Menorca Arts, Música i Teatre per al centre a què pertanyin els guanyadors.

El termini per presentar els originals acaba dia 15 de desembre de 2023 i el premi es lliurarà en el marc dels actes institucionals de la Diada del Poble de Menorca de 2024, durant el ja tradicional Glosat.

Per accedir a les bases del premi i obtenir més informació sobre la convocatòria visitau l’enllaç https://cime.cat/Tauler/ObrirEdicteExp.aspx?Ig=AAC632F3-683C-4F83-9D3F-9F7CC03CF156

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.