El PSOE passa balanç dels primers 100 dies de govern del PP lamentant la falta de projecte i d’iniciativa de hauria de liderar el municipi

Després dels primers 100 dies de govern del PP a l’Ajuntament de Ciutadella, el balanç és pobre i preocupant. Ciutadella té un equip de govern sense idees, sense projecte i sense voluntat real de millorar el municipi. Un equip de govern en minoria que ha optat per l’estratègia de no fer res per així no equivocar-se, i que té com a únic objectiu seguir a les cadires durant tot el temps que puguin, a costa de no afrontar les necessitats del municipi i la seva gent.

L’equip de govern del PP està mancat de projecte i d’iniciativa. Governar en minoria no es pot limitar a estar a l’expectativa d’allò que proposen els partits a l’oposició i, després, decidir. Si el PP va optar a la batllia de Ciutadella és, suposadament, per impulsar un projecte de municipi que impliqui la millora de la vida de tota la ciutadania, i açò està molt enfora d’allò que passa a Ciutadella. Aquí el PP governa simplement per escalfar les cadires, sense idea d’allò que volen pel nostre municipi. La seva tònica és “qui dia passa, any empeny”, i així aspiren a passar tot un mandat que, si se segueix la línia actual, serà perdut per als ciutadellencs, i només els regidors i regidores del PP podran dir que n’han tret un profit, que serà el d’haver ocupat un càrrec públic durant quatre anys.

La inactivitat i passotisme de l’equip de govern es pot comprovar a través de les actes dels plens municipals. Al mes d’octubre, per exemple, l’equip de govern únicament va presentar dues propostes, mentre que des del PSOE vam presentar nou mocions, i el conjunt dels partits de l’oposició vam posar damunt la taula 13 iniciatives. Davant aquest fet, la nostra pregunta és: Per a què governa el Partit Popular? Quins són els seus objectius? Quines les seves idees?

L’aritmètica que es produeix a l’Ajuntament, amb un equip de govern en minoria, permet que el plenari aprovi amb major facilitat els nostres projectes, com ja ha passat, però ens temem que aquestes iniciatives quedaran aturades quan sigui l’equip de govern qui les hagi de tramitar. Manca voluntat, manca projecte i manquen ganes reals de fer coses per millorar Ciutadella.

Durant aquests 100 dies hem pogut veure qui realment està posant idees i projectes damunt la taula, i qui s’ha posat mans a la feina per aportar millores per al nostre municipi. El PSOE s’ha proposat millorar Ciutadella, estigui on estigui, i per açò feim feina per fer propostes constructives, que suposen veritables millores per Ciutadella. La nostra voluntat és inqüestionable, i estarem vigilants i treballant per garantir que aquelles iniciatives que surtin aprovades als plenaris municipals surtin endavant. Durant aquests mesos, hem impulsat la reactivació del procés de peatonalització des Born, hem aprovat iniciatives per habilitar nous aparcaments al municipi i per aconseguir habitatge social, per millorar les instal·lacions esportives municipals sense perdre cap infraestructura, per trobar fórmules per aconseguir recursos per a les urbanitzacions del municipi o per continuar amb la bona tasca que es va fer el passat mandat a l’escorxador municipal. La nostra voluntat de millora és incansable, tot i estar a l’oposició. Per açò ens preocupa molt veure com qui té la força i els recursos per tirar endavant actuacions de millora i executar aquelles que l’oposició hem aconseguit aprovar per plenari, es quedi de braços plegats, tot deixant passar el temps per veure si els problemes es resolen sols. Aquest no és l’equip de govern que es mereix ni que necessita Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.