La Policia Nacional deté, a Ciutadella, un home amb més de 40 detencions per diversos robatoris amb força

Agents de la Policia Nacional i la Policia Local a Ciutadella, detenen un home multireincident, conegut per les Forces i Cossos de Seguretat de la localitat, pel fet que compta amb més de 40 detencions al llarg de la seva carrera delictiva.

Es tracta d’un home de 33 anys, el qual va ser detingut in fraganti mentre perpetrava un robatori amb força a un col·legi de la localitat.

El detingut estava sent buscat per part de la Policia Nacional per altres il·lícits penals contra el patrimoni i implicat en una onada de robatoris que succeeiren al llarg dels últims mesos a Ciutadella.

Al primer robatori en un centre docent es va sorprendre l’individu per part d’una agent de la Policia Nacional que va precisar de col·laboració amb les unitats de Policia Local. En aquest cas a banda del robatori de diners en efectiu va causar nombrosos desperfectes al centre docent i va quedar acusat d’un robatori amb força.

Un cop practicada la primera detenció, es van succeir altres 3 detencions més per diversos fets passats en les darreres setmanes.

El 22 de setembre passat va cometre un robatori amb força en un local d’oci forçant el bombí d’entrada i va aconseguir emportar-se 300 euros en efectiu després d’esmitjar la caixa registradora.

Se li imputa també un robatori amb força succeït el 25 de setembre a les 04.00 hores en un centre de gimnàstica on després de trencar una finestra d’accés aconsegueix emportar-se 90 euros en efectiu, 5 equips de música, així com nombrós material electrònic del centre , també packs d’entrades al mateix que pretenia revendre posteriorment.

En data del 7 d’octubre el lladre torna a entrar al local comercial que ja va forçar el 25 de setembre per segona vegada consecutiva, però, en aquesta ocasió no aconsegueix aconseguir el botí ja que els responsables havien tret tota la recaptació, quedant així acusat dun robatori amb força en grau de temptativa per circumstàncies alienes a la seva voluntat.

Les investigacions continuen obertes i es creu que pot estar relacionat amb diversos robatoris encara sense aclarir, dels quals la policia continua demanant proves.

En les properes hores el presumpte autor passarà a disposició judicial del jutjat en funcions de guàrdia. Cal destacar que acabava de sortir de la presó preventiva feia pocs dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.