Pau Sintes, jove xef Europa 2022. La importància de les arrels culinàries dins cada plat El xef menorquí participarà en la primera jornada del Tast de Cultura 2023, elaborant tres receptes del llibre ‘Sa cuina de Ca n’Squella’ (Bep Al·lès)

Miriam Triay / Ciutadella – A principis d’aquest estiu, des del setmanari El Iris, presentàvem la darrera obra del director d’aquest mateix, i periodista gastronòmic, Bep Al·lès, ‘Sa cuina de Ca n’Squella’. En ella apareixen receptes de tot tipus, amb un denominador comú que el mateix títol indica, la cuina noble de la família Squella.

Ara, i encetant ja la tardor, tres receptes d’aquest llibre gastronòmic agafen protagonisme en la primera jornada del Tast de Cultura 2023, de la mà del jove xef alaiorenc, Pau Sintes. Aquesta tindrà lloc al Palau del Comtat de Torre-Saura demà divendres, 27 d’octubre. Des del setmanari hem pogut conversar amb Sintes, el professional que donarà vida i forma a la cuina de Ca n’Squella.

Com sorgeix aquesta passió per la cuina?
És una passió que…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.