Nobel de física 2023 Per Antoni Liz Femenías

A principis del mes d’octubre és va donar a conèixer el premi Nobel de Física 2023

La Reial Acadèmia Sueca de Ciències ha decidit atorgar el Premi Nobel de Física 2023 als tres investigadors pel desenvolupament de mètodes experimentals que generen polsos de llum attosegons per a l’estudi de la dinàmica d’electrons en la matèria”.

El premi és de 11 milions de corones sueques, que es repartiran a parts iguals entre els guardonats.

Les seues investigacions han aportat eines per explorar el món dels electrons dins dels àtoms i les molècules.

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.