Quatre paraules sobre el Sínode Per J. Bosco Faner i Bagur

Com Església catòlica hem començat un camí sinodal de tres anys de durada que s’articula en tres fases —la diocesana, la continental i la universal—. Aquest treball,  ens ha conduit a la celebració de la XVI Assemblea General Ordinària del Sínode dels bisbes,  aquest mateix octubre de 2023, amb el tema “Per a una Església sinodal: comunió, participació i missió”. Segons l’Oficina de Premsa de la Santa Seu, “no es tracta només d’un esdeveniment, sinó d’un procés que involucra en sinergia a tot el Poble de Déu, al Col·legi episcopal i al bisbe de Roma, cadascú segons la seva pròpia funció”.

La fase diocesana (octubre 2021-abril 2022)
La fase diocesana començà el mes d’octubre del 2021 i durà fins a l’abril de 2022. L’objectiu d’aquesta fase va ser…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.