El Bosc serà el protagonista del Carnaval 2024 Una temàtica que celebra els 30 anys de Reserva de la Biosfera

A quatre mesos d’una de les celebracions més esperades del municipi de Ponent, l’Ajuntament de Ciutadella ja ha anunciat quin serà el tema central que acompanyarà el Carnaval 2024, amb la intenció que la gent pugui preparar les seves disfresses i carrosses amb prou temps.

En paraules del regidor de Cultura i Festes, Miquel Pablo Fullana, “la temàtica escollida per a aquest any és: El Bosc. Volent fer una picada d’ullet a les tres dècades de Menorca Reserva de la Biosfera. A més del gran ventall d’oportunitats quant a disfresses, comparses i carrosses que ofereix”.

Una temàtica, llavors, que se suma a la celebració i l’orgull que ha acompanyat a l’illa durant aquest any 2023, la dels 30 anys de Reserva de la Biosfera.

El bosc, llavors, serà el gran decorat dels carrers de Ciutadella durant la setmana de Carnaval. I la idea principal amb la qual es podran basar els diferents amants de la disfressa. Una temàtica que, com el mateix regidor afirma, presenta un gran reguitzell d’opcions. Des dels personatges dels contes que ens han acompanyat sempre, fins a les reconegudes pel·lícules o llibres ambientats en boscs, com és ‘El senyor dels anells’. Protagonistes de les històries fantàstiques, fades, follets, nans, mags…

“Sempre tenint en compte que el carnaval és una festa, i la gent ha de sortir a gaudir, sigui amb la temàtica escollida per a aquest any, o amb la disfressa que es tingui per casa. L’important és sortir i fer del carnaval una gran festa”, anima el regidor. Confirmant que, i encara que es brindin unes pautes que, sobretot, serveixen per adornar i ornamentar els carrers del nostre poble, l’important del carnaval és celebrar-ho i gaudir-lo, compartir la festa amb el poble de Ponent.

One Comment on “El Bosc serà el protagonista del Carnaval 2024 Una temàtica que celebra els 30 anys de Reserva de la Biosfera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.