Javier Tolentino, director de cinema "Menorca permet rodar amb calma"

Itziar Lecea / Llatzaret – Aquest cap de setmana passat, l’escriptor i director de cinema Javier Tolentino va aterrar a Menorca per dur a terme una part d’un projecte cinematogràfic sobre l’artista espanyola Lita Cabellut, que ha participat en el projecte cultural de Quarantine. Amb ell hem pogut descobrir què té la nostra illa, a diferència de la resta de les Balears, que la fa un plató a tenir en compte.

Qui diries que és Javier Tolentino?
Som, fonamentalment, escriptor. Tenc una dotzena de llibres, però també tenc diversos curtmetratges i un llargmetratge, per la qual cosa també puc pensar que som director de cinema, essent finalista als Goya per la pel·lícula…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.