Aspanob: la importància de la solidaritat i l’acompanyament “Hem anat sumant granets d’arena fins a aconseguir la gran platja actual de solidaritat”; Joana Torres Pons, representant d’Aspanob a Menorca

Miriam Triay / Ciutadella – En un moment en què, en les nostres societats, tenim la sort d’accedir a més, i d’aconseguir molt, cada vegada són més les persones que se sumen a la causa solidària de fer donatius a diferents associacions, com Aspanob. Del fet de saber i reconèixer que no necessitam coses materials en excés, juntament amb la tradició de fer regals en diferents esdeveniments i celebracions, sorgeixen els millors actes solidaris.

Com el de na Margarita Benejam Escanellas que, el passat mes de setembre, celebrant el seu 60è aniversari, va demanar a les seves amistats i familiars que si li volien fer algun tipus de regal, fessin un donatiu per Aspanob. Amb aquesta petició va aconseguir recaptar…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.