El camp de futbol municipal d’Alaior ”Los Pinos” compleix 100 anys

Demà a les 19h, al camp de futbol municipal d’Alaior ‘’Los Pinos’’ es celebrarà l’acte de commemoració dels cent anys d’aquest camp de futbol.

Aquest acte començarà amb el descobriment de la Placa Commemorativa dels cent anys de ‘’Los Pinos’’ per part del batle d’Alaior, José Luis Benejam, qui oferirà el seu respectiu parlament sobre la importància d’aquest camp de futbol pels alaiorencs.

Per acabar l’acte, Paco Perea, president de l’Associació Històrica de Futbol Menorquí oferirà la xerrada ‘’Apunts Històrics dels 100 anys’’.

Aquest és un acte que rememorà el sentiment de tot un municipi cap al seu camp de futbol des de 1923 fins als nostres dies. Un camp que sempre ha estat en el cor de tots els alaiorencs, especialment als aficionats del CE Alaior, equip històric menorquí a la 3a divisió, que sempre ha transmet uns valors d’unió, respecte i vida esportiva saludable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.