A punt de començar la darrera fase d’obres de millora al Camí de Baix a Ciutadella Tindrà una durada aproximada de cinc mesos i es durà a terme entre el carrer València i la plaça dels Pins

L’Ajuntament encara de manera definitiva el projecte de reforma del Camí de Baix, amb les actuacions de millora que es duran a terme durant els pròxims cinc mesos entre el carrer València i la plaça dels Pins.

Va ser durant la junta de Govern del passat 24 de maig quan es va aprovar de manera definitiva el Projecte de reforma del Camí de Baix, i que ara, des del Servei de Manteniment i millora de la via pública, s’executarà a partir d’aquest mes.

Aquest projecte s’emmarca dintre del Pla Insular per la Reactivació Econòmica en matèria de sostenibilitat i eficiència urbana. De manera que les actuacions previstes al Camí de Baix, la convertirà en una via de prioritat per als vianants.

El projecte preveu la reforma de les xarxes de clavegueram, de recollida d’aigües

pluvials, d’aigua potable i d’enllumenat públic, i el soterrament de les xarxes de baixa tensió i telèfons. També inclou la instal·lació de mobiliari urbà i la senyalització viària necessària d’acord amb la normativa vigent.

Finalment, per complir les condicions bàsiques d’accessibilitat i no discriminació per a l’accés i utilització dels espais públics urbanitzats, resulta necessari eliminar l’aparcament a tot el passeig. És per aquest motiu que el projecte preveu dues zones d’aparcament públic rotacionals.

El pressupost de licitació de les obres va ser d’1.262.550, 48 €, IVA inclòs. Finalment, es va adjudicar a l’empresa Antonio y Diego S.A. per 1.256.374,71 €, IVA inclòs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.