El PP de Prohens cedeix al xantatge de la ultradreta i consagra la segregació a les aules per motius de llengua

Més per Menorca denuncia que aquest fet ataca directament els drets dels infants, la cohesió social i la qualitat educativa, vulnerant així mateix la lletra i l’esperit de l’Estatut d’Autonomia

Més per Menorca ha reaccionat ràpidament a l’acord entre PP i VOX per a perpetrar la segregació lingüística dels alumnes de l’educació pública de les Illes Balears: “Prohens ha cedit al xantatge de la ultradreta”. Els menorquinistes rebutgen aquesta mesura perquè “ataca directament els drets dels infants, la cohesió social i la qualitat educativa”. A més, recorden que “vulnera l’esperit de l’Estatut d’Autonomia”.

El portaveu menorquinista, Josep Castells, lamenta que el Govern de Marga Prohens “hagi sucumbit a les obsessions de VOX contra la llengua catalana que converteixen una altra vegada els centres educatius en un camp de batalla”.

Castells destaca que “l’educació és massa important perquè el PP cedeixi a aquest xantatge” i afegeix que “està en joc el futur dels nostres fills i ha de prevaldre la moderació i la coexistència pacífica de les dues llengües”.

Finalment, el portaveu menorquinista ha retret al Govern que “desviar l’atenció dels problemes reals que té la conselleria d’Educació, com ara la manca d’infraestructures, és un favor molt flac que s’està fent als joves i al futur d’aquestes illes”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.