Inaugurada l’exposició de dones científiques ‘’STEAM’’ a la Sala de Cultura de Sant Diego

Ahir vespre, la Sala de Cultura del Convent de Sant Diego va acollir la inauguració de l’exposició ‘’Enciclopèdia de Dones STEAM’’ amb les explicacions de Núria Salán, doctora en ciències dels materials, sobre 19 dones rellevants en el món de la ciència, la tecnologia i la innovació.

Es tracta d’un projecte de Núria Salán i de la il·lustradora Sandra Uve que pretén divulgar i donar a conèixer tota una sèrie de ments femenines amb excel·lents perfils al món de la ciència, la tecnologia i les matemàtiques. Cada panell de l’exposició contempla un retrat de cada protagonista, contextualitzat i il·lustrat amb les seves patents, publicacions, i descobriments que van posar en rellevància la seva obra. S’afegeix un panell inicial amb un text de presentació de l’exposició i una breu línia biogràfica de les dues autores.

Els assistents a la inauguració han tingut l’oportunitat d’endinsar-se en l’interessant món de la dona científica, així com en els diferents perfils i innovacions, producte de l’intel·lecte femení d’una sèrie de dones que han marcat un abans i un després amb els seus descobriments.

Aquesta exposició es troba oberta al públic de manera gratuïta fins dia 19 de novembre a la Sala de Cultura de Sant Diego i, s’haurà d’entrar travessant el Pati de sa Lluna.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.