L’Ajuntament convoca el concurs de projectes per a la construcció de l’Escola de Música i Arts Escèniques de Ciutadella Aquest concurs es va aprovar durant la Junta de Govern celebrada aquesta setmana

Foto: Bep Al·lès©

La Junta de Govern va aprovar la proposta d’aprovació de l’expedient de contractació del servei de redacció del projecte d’obra i direcció per a la construcció de l’edifici de l’Escola Municipal de música, amb concurs d’idees, i que s’ubicarà a la zona de l’antic cinema OAR.

Aquesta convocatòria, comprendrà la redacció dels projectes i demès documentació complementaria, la direcció de les obres i instal·lacions, i els treballs de direcció i coordinació.

Una vegada es publiqui l’anunci, les persones interessades disposaran de 45 dies naturals per a la presentació d’ofertes.

S’atorgaran 3 premis:

1r premi 10.000 € + IVA

2n premi 5.000 € + IVA

3r premi 3.000 € + IVA

El guanyador serà el que finalment redacti el projecte bàsic i d’execució de l’escola i, quan s’executi, en farà la direcció facultativa. És a dir, disposarà del dret d’adjudicació del contracte de l’elaboració del projecte arquitectònic integrat, redacció de l’estudi de seguretat i salut, direcció de les obres i direcció de les instal·lacions per a la construcció de la nova escola.

Els honoraris màxims de l’adjudicació del contracte al guanyador seran de 360.746,94 (inclòs el premi), per la redacció dels diferents projectes tècnics, les diferents direccions d’obres, execució i instal·lacions i la coordinació de seguretat i salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.