Macià Florit: ‘Pedreres de marès’. La història de Menorca a través de la pedra El documental dirigit per Macià Florit, amb la col·laboració de la Fundació Lithica, s’estrenarà el pròxim 11 de novembre en el marc del Menorca Doc Fest

Macià Florit durant el rodatge de ‘Pedreres de marès’. Foto: Abril Vila.

Miriam Triay / Ciutadella – Macià Florit Campins (Ciutadella, 1990) és un reconegut cineasta i realitzador audiovisual menorquí, que viu i treballa a Barcelona. Sempre acompanyat d’una càmera a les mans, Florit ha dirigit i ha participat en diferents projectes audiovisuals de la mà de la productora Elsabeth produccions, una que l’acompanya des dels seus inicis dins aquest ofici, i de la qual ara n’és soci.

Fent passes a poc a poc, aprenent, cercant la seva veu, la seva essència dins aquesta professió, a través de videoclips, curtmetratges, encàrrecs i treballs personals… el realitzador menorquí va dirigir, el 2021, la seva primera pel·lícula pròpia, Pedra pàtria. Ara, i després de dos intensos anys i mig de feina, estrenarà, el pròxim 11 de novembre, el documental Pedreres de marès. Espais de transformació. Un projecte que, nascut d’un encàrrec, ha acabat sent un llargmetratge personal. Des del setmanari hem pogut conversar amb el cineasta sobre aquest.

Primer de tot, anam a conèixer a la persona darrera del projecte. Quins diries que són els seus inicis dins el món audiovisual?
En realitat no et sabria dir per què vaig començar a filmar. Crec que tot ve de…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.