El Consell Insular de Menorca participa amb set productors en la Fira Fòrum Gastronòmic de Barcelona La consellera d'Economia i Serveis Generals de Menorca, Maria Antònia Taltavull, inaugura la mostra

El Departament d’Economia i Serveis Generals del Consell Insular de Menorca participa en la Fira Fòrum Gastronòmic de Barcelona, un esdeveniment en el qual diferents productors i agents del sector tenen l’oportunitat de donar a conèixer els seus productes. La fira es dur a terme del 6 al 8 de novembre i engloba diferents ponències, demostracions culinàries, tallers i exposicions.

Aquest any, el departament d’Economia i Serveis Generals del Consell Insular assisteix a la fira amb un estand propi de 50 metres quadrats, i amb la presència de 7 productors locals: Bolets de Menorca, Sa Sucreria, Bodega Torralba, Licors Biniarbolla, Pont Modorro, Dolçamar i Sa Roqueta.

La consellera d’Economia i Serveis Generals de Menorca, Maria Antònia Taltavull, i la directora insular d’Economia, Sandra Beltrán, han assistit a la inauguració de la cita per a donar suport als productors presents i divulgar la gastronomia i el producte illenc.

Al llarg d’aquesta setmana, es realitzaran diferents demostracions culinàries a l’estand del Consell Insular de Menorca centrades en promocionar la gastronomia menorquina, de la mà de tres cuiners: Joan Salord, del Restaurant Pinzell; Pau Sintes, xef de Cristine Bedford i jove xef europeu 2022, així com el cuiner Jesús Garcia.

Durant l’esdeveniment es farà difusió de la Revista Oliaigua, editada pel Consell Insular de Menorca per a promocionar els productes locals i la cuina menorquina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.