La Fundació José Mª d’Olives i de Ponsich, Comte de Torre Saura, col·labora amb el Centre Socioeducatiu Sant Miquel de Ciutadella Signa un conveni amb la Fundació Pere Tarrés per finançar part de les activitats d'estiu organitzades el 2023 pel CS Sant Miquel.

Foto: Bep Al·lès©

Fidel al compromís adquirit des de la seva creació, la Fundació Torre Saura, presidida pel Sr. Roger Zannier, acaba de signar un conveni amb la Fundació Pere Tarrés pel qual es compromet a col·laborar econòmicament en les activitats d’estiu organitzades aquest any pel Centre Socioeducatiu Sant Miquel que la Fundació Pere Tarrés manté obert a Ciutadella.

En concret, la Fundació Torre Saura aporta la quantitat de 5.412 euros amb què finançarà la participació de 12 menors residents a Ciutadella a les activitats d’estiu organitzades aquest any pel CS Sant Miquel. El conveni se circumscriu al present exercici.

La Fundació Pere Tarrés és una organització no lucrativa d’acció social i educativa, que té per missió, entre d’altres, la promoció de l’educació en el lleure i l’organització d’activitats educatives i socials com a casals d’estiu, colònies, campaments… Presta també serveis dintervenció socioeducativa a través dels seus Centres Oberts, un recurs diürn, fora dhorari escolar, per als infants i adolescents que es troben en risc dexclusió social. Un dels centres és el de Sant Miquel, a Ciutadella.

Per la seva banda, la Fundació José Mª d’Olives i de Ponsich, Comte de Torre Saura, manté el compromís amb la societat menorquina de potenciar el progrés social, econòmic, educatiu i cultural de l’illa, col·laborant activament amb entitats que, com la Fundació Pere Tarrés, treballen en els àmbits esmentats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.