Més per Menorca demana a Vilafranca que agafi el timó del Consell Insular per defensar els interessos dels menorquins i menorquines

Davant el desgavell existent dins el Consell Insular, Més per Menorca vol posar de manifest la importància d’un lideratge centrat en la gestió dels temes crucials pels menorquins i menorquines. És fonamental mantenir les institucions fortes i estables per donar resposta a les necessitats de la ciutadania, enfora de la polarització política i les dissensions internes de l’equip de govern.

El Consell Insular, com autèntic Govern de Menorca, juga un paper essencial en la vida dels ciutadans i ciutadanes que ha de mantenir-se en el bon govern i estabilitat necessàries per aportar la confiança i fer-se valer davant la resta d’administracions. Per aquest motiu, Josep Juaneda, portaveu de Més per Menorca, ha declarat que “en poc temps tornam a viure una escena que demostra el menyspreu que tenen PP i VOX cap a la màxima institució de l’illa, fent públiques les seves diferències internes”. Juaneda ha afirmat que “el Consell ha de ser el govern de Menorca centrat en liderar la gestió per resoldre els principals problemes dels menorquins i menorquines” i ha afegit que “la societat menorquina necessita dirigents centrats en la gestió dels temes importants i no en batalles entre partits o entre membres de l’equip de govern”.

Per tot això, el portaveu dels menorquinistes ha conclòs que “tot i que per al president Vilafranca el Consell és una simple sucursal del govern balear, demanam respecte cap a la màxima institució de l’illa”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.