Que no ens enganxin modes superficials Per J. Bosco Faner i Bagur

Em deman: Com definiria la santedat que els dies 1 i 2 de novembre el calendari ens demana tenir present? Per a mi, la santedat és un camí d’amor ascendent.

Mentre he començat a  escriure aquestes primeres paraules, m’ha entrat un jove per a conversar, i m’ha accentuat: “No sé on anam! Algú ens ha dit que un dels més gran negocis és el de les drogues. I, a més, em fa patir veure com va tot: Ucraïna, Gaza… Avui ens falten referents”.

Anam enrere en el camí d’ascendir humanament com ens deia una religiosa franciscana -Sor Rafela Pasqual- quan vivia la meva època de seminarista.  La vertadera santedat, el camí d’amor ascendent, ens crida a la…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.