El president del Consell Insular de Menorca nomenarà un nou director insular d’Habitatge, Agenda Urbana, Innovació i Ocupació Adolfo Vilafranca cessa el fins ara director insular, Ricardo Galí

El president del Consell Insular de Menorca, Adolfo Vilafranca, nomenarà un nou director insular d’Habitatge, Agenda Urbana, Innovació i Ocupació. Serà Jaume Fedelich Carretero, en l’actualitat regidor de Comerç, Turisme, Transparència i Noves Tecnologies de l’Ajuntament des Castell. Fedelich, qui renunciarà a les seves àrees de responsabilitat al Consistori, treballa des de fa quasi 40 anys a la companyia Iberia, on exerceix de Cap de Servei i Supervisió, i té una llarga trajectòria en l’àmbit de l’administració local.

Entre 2004 i 2007 va ser regidor de Personal, Ordre Intern i Esports de l’Ajuntament des Castell, i entre 2011 i 2015 primer tinent de batle de Personal, Ordre Intern, Comerç, Turisme i Noves Tecnologies. Entre 2015 i 2019 va ser tercer tinent de batle de Comerç, Turisme i Noves Tecnologies.

Fedelich prendrà possessió del càrrec en els pròxims dies. En paral·lel, el president del Consell Insular de Menorca cessarà l’actual director insular d’Habitatge, Agenda Urbana, Innovació i Ocupació, Ricardo Galí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.