El PSOE Alaior demana l’ampliació del Geriàtric Es Ramal i la millora de les condicions laborals dels treballadors Va presentar una moció en aquest sentit, que el PP va rebutjar amb els Seus vots en contra

Foto: Antxón Castresana©

El PSOE Alaior lamenta profundament que al passat Ple de lAjuntament no saprovés la seva moció per A lampliació de lactual Geriàtric Es Ramal i tampoc la millora del manteniment i de les condicions laborals dels professionals que hi fan feina.

Aquest mes de novembre es compleixen 25 anys de la inauguració del Geriàtric Es Ramal i no hi podia haver més coincidència per presentar aquesta moció. La demanda duna ampliació és urgent i prioritària. No podem estar més temps esperant. Tots els problemes que arrossega el Geriàtric no venen dara; ja duim uns quants anys així. Fa 25 anys el govern socialista va preveure una possible ampliació, va tenir visió de futur i va comprar el dret de vol dels pisos que es podien fer damunt el pàrquing del costat, com també el reforçament de lestructura. Per tant, es pot tirar endavant.

La falta de manteniment ja ve denrera, la caldera daigua calenta que no funciona adequadament, goteres, trencs, etc. Com també shan de millorar les condicions laborals dels treballadors que encara no han cobrat la pujada que aquest any els hi pertoca. Diuen tenir por que ens trobem amb un altre cas com lescoleta Es Pouet.

El PSOE d’Alaior lamenta el vot contrari del PP, ja que sescuden en fer un Geriàtric nou a Cala en Busquets, enfora del centre del poble. Està constatat que socialment és molt beneficiós pels residents del geriàtric el contacte diari amb el carrer, amb la plaça des Ramal, amb passejar pel poble podent trobar-se amb amics i familiars.

Actualment fer-los fora del centre, des del nostre punt de vista, és del tot incorrecte.

Esperar, com diu el PP, que es desenvolupi tota la zona de Cala en Busquets pot ser etern, quan a hores dara no tenim cap idea ni senyals que el PGOU saprovi. I el més important i urgent és solucionar lactual problemàtica de places i manteniment que té el Geriàtric Es Ramal.

Des del PSOE Alaior seguiran reivindicant que lampliació de lactual geriàtric és la millor solució per lactual problema.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.