Es Mercadal celebra Sant Martí d’Hivern amb un ampli ventall d’activitats

L’Ajuntament des Mercadal convidaals menorquins a gaudir dels actes que s’han organitzat aquest cap de setmana amb motiu de la celebració del dia del seu patró: Sant Martí.

El dia 10 de novembre es durà a terme l’acte institucional en el que es retrà homenatge als caixers que fa més de 25 anys que participen en la qualcada de Sant Martí i es projectarà el vídeo elaborat pel grup Axuxines amb el qual es reviuran  els moments més significatius de les festes patronals de Sant Martí del passat juliol.

Durant aquest acte, que tindrà lloc a les 20h a la Sala Multifuncional des Mercadal, també es donaran a conèixer els guanyadors dels premis de Pintura de Sant Martí, de literatura infantil i el d’investigació des Mercadal i Fornells.

El dia 11 celebraran Sant Martí, patró d’Es Mercadal,  amb un ball a càrrec de Blue Moon seguit d’una  revetla musical amb Jucke Box Band,a partir de les 21.30h la Sala Multifuncional des Mercadal, amb entrada gratuïta.

A aquests actes organitzats per l’Ajuntament es sumen diversos actes organitzats per entitats del poble:

-Inauguració exposició D’Dones (Ca n’Ángel): 10/11 i 17/11 (18h a 21h); 11/11 i 18/11 (11h a 13h i 18h a 21h); 12/11 i 19/11 (11h a 13h).

-Batucada: el dia 11 a les 22h: concert “roda de samba” al bar ca’n Bep. A les 00.30h, festa “do Brasil amb Dani Delis” al bar Saboy. Dia 12, a les 12h, batucada “concert samba enredo” a la plaça Constitució. Organitzat per Batumba.

-Obra de teatre “Claroscuro” organitzat per l’associació Vesines des Mercadal a la Sala Multifuncional. Entrada gratuïta.

L’Ajuntament agraeix des de eliris.cat a totes les persones que han participat en els premis  convocats des de la Regidoria de cultura i festes, així com la col·laboració de totes les entitats que participen en l’organització d’aquests actes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.