La Cooperativa San Crispín renova el conveni com a “Empresa amb Cor” amb Càritas Menorca

La Cooperativa San Crispín renova el conveni com a “Empresa amb Cor” amb Càritas Menorca reafirmant el seu compromís amb la responsabilitat social i l’impacte positiu en la societat.

Empreses amb cor és una iniciativa que promou accions de responsabilitat d’empreses i entitats que es comprometen amb el desenvolupament del benestar social i amb les quals es comparteixen valors de solidaritat, justícia, respecte i igualtat.

La renovada aliança entre la Cooperativa de Sant Crispín i Càritas es tradueix per part de la cooperativa en beneficis en l’accés a la compra d’aliments, el suport al programa de comerç just i la col·laboració amb el nou projecte Escola de Restauració Ca n’Aguedet.

San Crispín ve col·laborant amb Càritas des de diferents àmbits, com les recollides d’aliments, micromecenatge amb La Caixa durant la pandèmia o el seu constant suport a la iniciativa d’economia social, Comerç Just.

En la signatura han estat presents Belly Ester Ureña, presidenta de la cooperativa i Lorenzo Lafuente Mir, nou director de Càritas Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.