L’equip de govern del PP Alaior inclourà una partida als pressupostos del 2024 destinada a la redacció del projecte d’un tanatori municipal Va ser una de les propostes incloses al programa electoral amb què es va presentar José Luis Benejam

L’equip de govern del PP a l’Ajuntament d’Alaior inclourà, als pressupostos del 2024, una partida per a la redacció del projecte d’un tanatori municipal.

Es tracta d’una de les propostes que José Luis Benejam, alcalde d’Alaior, va incloure al seu programa electoral per a les passades eleccions del mes de maig, on va aconseguir la confiança aclaparadora dels alaiorencs per revalidar l’alcaldia.

“Es tracta d‟un equipament reclamat pels veïns d‟Alaior des de temps enrere. Per això vam decidir incloure’l al nostre programa i aquest 2024 començarem el camí perquè Alaior pugui comptar amb ell. Paral·lelament, anirem millorant també les instal·lacions del cementiri” destaca Benejam.

El PP Alaior manifesta la seva intenció que aquesta instal·lació estigui a disposició dels usuaris al recinte del cementiri municipal, si bé s’hauran d’explorar tècnicament totes les opcions possibles.

“Per al PP Alaior és important que els alaiorencs que així ho desitgin, comptin amb un espai que aporti la possibilitat d’acomiadar-se dels seus difunts”, ha conclòs l’alcalde.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.