Juana Mari Pons, batlessa de Ciutadella: “Estic cercant finançament per construir l’escola de música”

Itziar Lecea / Ciutadella – La setmana passada, la Junta de Govern municipal va aprovar l’expedient de contractació del servei de redacció del projecte d’obra i direcció per a la construcció de l’edifici de l’Escola Municipal de Música, amb la fórmula de concurs d’idees. Aquest procediment no és habitual en la contractació pública, però, en paraules de la batlessa, Juana Mari Pons, pot fomentar “que el projecte resultant sigui el de major consens.” A El Iris d’aquesta setmana ens explica per què.

Quins tràmits ja fets sobre l’escola de música us vau trobar en entrar a governar?
Vam trobar-nos amb l’estudi de detall de la parcel·la fet i la modificació de la fitxa del Pla Especial per poder construir l’edifici al solar de devora el bar de l’OAR. Al pressupost de l’any passat es va adjudicar una partida pressupostària per adjudicar el projecte bàsic, que és el que farem ara. Així, vam començar a fer feina amb…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.