Els efectes d’una guerra Arxiu d'Imatge i So de Menorca

Fotografia: Autor desconegut. Consell Insular de Menorca. Arxiu d’Imatge i So de Menorca-CIM. Còpia digital de positiu en paper. Monocrom.

Els dies 26 i 27 d’octubre ha visitat Menorca el fotoperiodista Gervasio Sánchez, per a oferir dues xerrades per a estudiants i dues per a tot el públic de Menorca, convidat per la Xarxa de Biblioteques i l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca. A les seves xerrades ens ha explicat la seva experiència de 40 anys en guerres i conflictes armats de tot el món i la seva feina com a periodista i fotògraf mostrant els seus efectes.

Arran d’aquesta visita i les seves paraules, hem recuperat una imatge que mostra…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.