José Juaneda, dominador del Campionat de Pesca amb Canya 2023 d’Es Nàutic

Intens i entretingut cap de setmana de pesca en el Club Nàutic Ciutadella, gràcies a la celebració d’enguany del tradicional Campionat Social de Pesca amb Canya 2023, muntat per la secció de pesca recreativa CNC. Una moguda jornada de dissabta celebrada amb bon temps per a la pesca i que acabaria, com sempre, amb l’entrega de trofeus, en el mateix Restaurant Es Nàutic.
Finalment, aquests en serien els guanyadors del 2023, per aquest ordre:
🥇1r premi: José Juaneda Mascaró, amb 5kg de peix.
🥈2n premi: David Marques Taltavull, amb 5kg peix.
🥉.3r premi: Charlie Gener Llopis, amb 4,382kg peix.
Apart, la Peça Major: José Juaneda Mascaró 0,496kg, amb un turmassot.

Tot un èxit aquesta nova jornada de pesca amb canya muntada per el Club Nàutic Ciutadella en la que acabarien sortint un nodrit grup de pescadors, a les 6:30h del matí, i van tenir fins les 12:45h per tornar de nou al Club i fer la pesada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.