La sort de viure Per Raymonde Calbo Laffitte

Aquesta setmana  va morir-se un altre amic felanitxer de la meva generació.  Ja en van quatre. En el viatge de tornada a Palma, després d’un funeral multitudinari, vaig pensar en la sort que tenim els que encara podem gaudir de la vida. I vaig recordar una frase del que fou un magnífic cantautor canadenc del Quebec, Felix Leclerc (1914-1988) molt conegut a França que deia : “No et penedeixis de fer-te vell, és un privilegi negat a molts.” Un consell de savi!

Però per a mi la vellesa no te res bo: en general s’accentuen els defectes, es perden les forces, els reflexes i la paciència. La  pell es cobreix d’arrugues i quan miram les fotos d’antany només podem constatar del temps l’irreparable ultratge.  El nostre món a poc a poc es va esbucant cedint el pas a una…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.