Maria Tudurí Sintes, premi Pere Prats de Medi Ambient 2023

El jurat ha considerat que Maria Tudurí reuneix les qualitats per a ser mereixedor del premi Pere Prats de Medi Ambient 2023 atenent a la seva trajectòria i per ser un exemple de dona amb iniciativa, emprenedora, amb empenta i que s’ha sabut desenvolupar en un món tradicionalment masculí.

El Jurat ha volgut deixar constància i visibilitzar la seva tasca com una heroïna del camp. A més, com exemple per demostrat que el camp es pot gestionar de manera intel·ligent i diferenciada per tenir viabilitat.

També per ser exemple d’una activitat respectuosa amb els valors ambientals de l’illa.

Finalment, per ser un exemple de persona implicada i compromesa amb la seva feina, amb esperit de sacrifici i valors poc freqüents o més aviat en perill d’extinció.

El jurat ha estat format per Carlos Coll, president del GOB Menorca; Mª Paz de Andrés Florit, sòcia escollida per sorteig; Llorenç Pons González, empresari vinculat a la ramaderia ecològica; Laura Piris, professora especialitzada en història contemporània, i David Baret, professional de la comunicació.

El premi serà entregat en un acte públic el dissabte 18 de novembre, a les 19 hores a la sala d’actes del Molí del Rei de Maó, en un acte obert a tothom que hi desitgi assistir i aprofitar per a retre el merescut homenatge a Maria Tudurí.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.