Casas en Menorca, manté el seu suport als programes de formació de Càritas

Casas en Menorca, manté el seu suport als programes de formació de Càritas, amb els quals ve col·laborant des de 2019, els tallers prelaborals a més d’acompanyar a les persones són importants eines de promoció d’ocupació i lluita contra la pobresa.

En el Programa de Formació i Ocupació de Càritas orientem i acompanyem a les persones amb especials dificultats per a trobar una feina, dissenyant conjuntament un itinerari personalitzat segons la seva formació, els seus interessos, necessitats i potencialitats. Els acompanyem i els facilitem eines formatives i recursos de cerca d’ocupació.

Isabel Petrus, CEO del Grup Immobiliari Casasenmenorca.com i Lorenzo Lafuente, director de Càritas, han signat la renovació del conveni que manté a l’empresa menorquina com a “Empresa amb Cor”, programa de responsabilitat social de Càritas.

Des de Càritas Menorca volem agrair aquesta valuosa i generosa col·laboració, clara mostra del gran compromís del teixit empresarial de l’illa, aquest suport és fonamental per a continuar donant resposta i acompanyant a nombroses famílies i persones en situació vulnerable

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.