El sector del llibre menorquí en necessitat de creixement i canvi La Fira del Llibre en Català finalment serà una realitat el pròxim 25 de novembre

XVI Fira del Llibre en Català, 2021, a Ciutadella. Foto: Fira del Llibre en Català – Menorca.

Miriam Triay / Ciutadella – Els esdeveniments que han anat succeint les darreres setmanes, referents a la Fira del Llibre en Català, han conclòs, finalment, amb una divuitena edició que ja s’està coent per al pròxim 25 de novembre a Ciutadella. Aquesta fira és la que, per mitjà d’un element comú, en aquest cas la llengua, cerca la interacció entre el sector del llibre menorquí, i els de fora, més potents i ja ubicats dins el panorama lector i empresarial. A més de fer palesa la necessitat de recuperar la tradició del comerç local, de no perdre els costums. Des del setmanari hem volgut fer un repàs de com està aquest sector, alhora que anunciàvem el desenllaç de la Fira.

LA FIRA DE SEMPRE
Després d’una proposta de canvi d’esdeveniment, feta pel conseller menorquí de Cultura, Joan Pons Torres, en què expressava la seva intenció de modificar la Fira del Llibre en Català per una Fira del Llibre de Menorca; i de la negativa de les llibreries davant aquesta substitució; el passat divendres, 27 d’octubre, es reuniren les diferents parts, i acordaren la celebració d’una nova edició de la fira de sempre, a finals de novembre. A més d’afegir…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.