El Wanderlust és el primer guanyador de la Lliga Siroco de creuers d’Es Nàutic

Aquest passat cap de setmana han tornat les competicions de creuers en el Club Nàutic Ciutadella. S’ha disputat en aigües de ponent la primera regata de la segona part de la Lliga Siroco que munta el CN Ciutadella. Una prova que es va dur a terme amb un recorregut costaner, cinc embarcacions participants i victòria final per el  creuer Wanderlust, de Josep Pons Faner.

Just abans de començar el procediment de sortida, el Bitxet de Toni Cavaller va patir malauradament una rotura i es va haver de retirar, sense ser a la línea de sortida.
El Marball de David Cleofé, el Wanderlust de Bep Pons, el Bon vent de Jeroni Capella i l’Atria de Juanjo Vilafranca van competir per el triomf en el retorn competitiu en el CNC i ho farien amb un vent de mestral amb una intesitat de 12 a 15 nussos i unes ones de metre que acabarien fent que fos una regata molt intensa i exigent per a totes les tripulacions.
I al final, victòria per un dels clàssics dEs Nàutic, per el Wanderlust.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.