La Policia Nacional i la Guàrdia Civil fan aprehensió de 53 farcells d’haixix als voltants de la Platja de Son Saura A més dels farcells a la costa, també es van localitzar i van intervenir 6 fardells a la Platja de Son Bou

Agents de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil a Menorca, han fet la major incautació d’haixix dels últims temps a les costes de Ciutadella, concretament apareixen 59 fardells d’haixix embolicats en xarpelleria que tindrien un pes de gairebé 60 quilograms cadascun, essent un total de prop de 3.500 quilograms.

Divendres passat, es va iniciar la custòdia dels 53 fardells d’haixix després de l’albirament d’un particular que va col·laborar en la seva localització a la zona penya-segat de la platja de Son Saura a Ciutadella.

Immediatament es van desplaçar al lloc unitats de seguretat ciutadana de la Policia Nacional, les quals a causa del difícil accés van custodiar el lloc durant tota la tarda i la nit.

Dissabte a primera hora del matí, des de la Comandància de la Guàrdia Civil es va activar el grup especialitzat GEAS especialitzat en incursions d’aquest tipus, aconseguint treure del mar els 53 fardells i aproximar-los fins al port de Calan Bosch a Ciutadella.

Des d’aquí van ser custodiats fins a la Comissaria de Policia Nacional a Ciutadella per iniciar l’anàlisi i els tràmits oportuns en la investigació conjunta dels dos cossos.

Es despleguen mitjans aeris en la recerca de més fardells al llarg de tota l’illa, localitzant 6 farcells més a la platja de Son Bou a Menorca, i són recollits i incautats per la Guàrdia Civil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.