‘De Menorca al cel’, el regal i homenatge dedicat al cantautor Bep Marquès El nou recull de Carles Campomar és “un bell llibre de poemes inspirats en Bep Marquès”, pròleg de Pau Faner

Miriam Triay / Ciutadella – “Fa uns dies vaig rebre a casa aquesta sorpresa totalment inesperada i especial, el darrer llibre del poeta mallorquí, Carles Campomar. Uns versos inspirats en les meves cançons”, explica Bep Marquès. “‘De Menorca al cel’, així l’ha anomenat aquest enamorat de la poesia. I crec que és el regal més especial que he rebut mai, ho trob d’una generositat extrema”.

La nova publicació de l’autor mallorquí no és un simple llibre, sinó que, en paraules del mateix Campomar, es tracta d’un…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.