Esmalt, el centre més enllà de l’estètica i de les dones “L’establiment és petit, però sorprenen la varietat de tractaments que es poden arribar a trobar”, Dorte Rehm, gerent

Miriam Triay / Ciutadella – Quan passes pel carrer Portal d’Artrutx, ja sigui per anar a comprar una pasta a Ca’n Diego, a prendre un cafè a Reno, o a fer la compra al Nou Mercat, sempre destaca el color rosat, pràcticament fúcsia, d’un dels establiments. Aquest és Esmalt, regentat per Dorte Rehm, i amb una carta de tractaments gairebé infinita. “Quan la gent passa per aquí es pensa que només fem les ungles, però és molt més que açò”, confessa la propietària. Des de NUA, hem decidit que el públic del trimestral és mereixedor de saber quins serveis pot trobar en aquest centre, sigui per temes d’estètica o, també, de salut.

CONFLUÈNCIA DE MÀQUINES I PROFESSIONALS
El que més destaca del centre, com ja hem dit, és l’apartat d’ungles. Així que començarem per aquí. A Esmalt la gent pot optar per fer-se la manicura, la pedicura, ungles acríliques i de gel, “amb els dissenys que més li agradin, disposam d’un gran ventall de colors. A més, també venem aquest tipus de cosmètics al mateix establiment”. Seguint en aquesta línia més estètica temporal, també ofereix, a partir de l’abril, maquillatge i pentinats, sobretot, de boda. A més dels habituals en un centre de bellesa: neteja de cutis, tractament d’acne i depilació amb cera i làser.

SALUT I ESTÈTICA A PARTS IGUALS
A aquests tractaments, que ens ofereixen una sèrie de professionals, se li sumen també màquines. Uns aparells que brinden procediments capaços d’ajudar tant a l’estètica, més permanent, com a la salut dels clients. S’ha de tenir present però, que, i en realitat, aquesta maquinària ha de servir com a un complement a les activitats que ja es realitzin enfocades a l’estètica i la salut, com l’exercici o algunes dietes saludables. Mai seran miraculoses. Són una ajuda.

Així, la propietària recomana, entre altres, la dieta PLANK de 15 dies, a més d’una sèrie de cremes, que complementin. Com bé afirma ella “les màquines no són varetes màgiques. S’ha de ser realista. Però t’ajuden fent que el procés sigui més ràpid”.

INCONTINÈNCIA ORINARIA
En aquest sentit, trobam la màquina Emsculpt, capaç de resoldre el problema de la incontinència orinaria. “Una dificultat que moltes persones pateixen, ja sigui perquè acaben de donar a llum, o per problemes de pròstata, que solen ser la causes que més abunden”. La màquina el que fa és estimular les contraccions musculars, i reactivar la flexibilitat, fins a recuperar-la totalment.

Un problema de salut que, normalment, la gent sol solucionar fent una sèrie d’exercicis. Però que, i en aquest cas, accelera el procés per a una comoditat i recuperació més instantània. “Els homes, més que les dones, solen tenir vergonya de parlar d’aquest tipus de contratemps, i no passa res. Tots tenim problemes de salut, que desencadenen una sèrie d’efectes. Aquí el que oferim és una sortida més ràpida d’aquests factors indesitjables”.

L’energia electromagnètica de la màquina, per tant, ajuda a desenvolupar la musculatura, millorant el to i la força dels músculs. Així, també serveix per ajudar a esculpir el cos, reduint la grassa del cul i els braços. “Converteix la grassa en musculatura”.

RADIOFREQÜÈNCIA I CAVITACIÓ
D’altra banda, també trobam la radiofreqüència, un tractament que se sol centrar més en el rejoveniment de la pell de la zona facial. “Amb aquest es pot definir el contorn de la cara i del coll, regenerar la pell i allisar-la, tonificant-la”.

El tractament de cavitació, s’utilitza per eliminar els bonys de la cel·lulitis, i reduir el volum de les cames i panxa. “Moltes vegades, i a causa d’una alimentació dolenta, patim de mala circulació a la sang. Açò provoca canvis físics, com, per exemple, una forma estranya en les cames. Amb aquest tractament fem que la circulació torni a ser saludable”.

S’aconsella, a més, complementar aquests tractaments amb els massatges corporals que també s’ofereixen des del centre, que tant poden ser contractuals, d’espatlla, drenatge limfàtic, corporals amb diversos mètodes, o la reflexologia podal. “Els massatges relaxen, lleven contractures, milloren la circulació, donen elasticitat a la pell, modelen el cos…”.

Tanmateix, és important tenir en compte que no tots els tractaments són per a tothom, tant el de radiofreqüència com el de cavitació, són perillosos per a les embarassades, gent amb operacions de cor, càncer o epilèpsia.

Esmalt, el centre que va néixer com a un espai per a fer tractaments estètics més superficials, com la manicura o el maquillatge, ha anat evolucionant per acabar convertint-se en un establiment que ajuda a altres nivells, oferint solucions estètiques i de salut permanents, “sempre que l’usuari mantingui els hàbits recomanats, clar”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.