El Consell Insular de Menorca es reuneix amb regidors de Turisme dels municipis

La directora insular de Promoció Turística i Fons Europeus, Begoña Mercadal, s’ha reunit aquest dimecres, 15 de novembre, amb els regidors de Turisme de Maó, Ciutadella, Alaior, Es Mercadal i Sant Lluís.

La trobada de feina s’emmarca en la preparació dels diferents convenis que la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) signarà l’any vinent amb els ajuntaments, a raó de 15.000 euros per conveni destinat a promoció turística.

Durant la reunió, que s’ha celebrat al Consell Insular de Menorca, també han avançat en la confecció de pròxims esdeveniments a l’illa relacionats amb la Regió Europea de Gastronomia.

A més, Mercadal ha compartit amb els responsables de Turisme municipals el calendari de fires nacionals i internacionals a les quals planeja assistir la Fundació Foment del Turisme de Menorca per a la promoció de l’illa, i ha animat als ajuntaments a acompanyar la FFTM a les fires més importants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.