El president del Consell Insular de Menorca analitza futurs projectes i inversions amb el vicepresident del Govern balear, Antoni Costa Menorca rebrà 75,2 milions d'euros aquest 2024, 3,7 milions més que enguany

El president del Consell Insular de Menorca, Adolfo Vilafranca, s’ha reunit aquest dimecres, 15 de novembre, a Palma, amb el vicepresident i conseller d’Economia, Hisenda i Innovació del Govern balear, Antoni Costa, i el director general de Pressuposts i Finançament, Bartomeu Alcover.

Durant la reunió s’han analitzat els projectes i inversions que es faran a Menorca amb l’aprovació dels pressuposts generals de la Comunitat Autònoma del 2024. Uns pressupostos pels quals Menorca rebrà 75,2 milions d’euros, 3,7 milions més que enguany.

El president del Consell Insular de Menorca destaca la partida extraordinària de 4 milions d’euros per a projectes relacionats amb la Reserva de Biosfera. “La llei no obliga a fer-ho, per la qual cosa agraïm el compromís del Govern balear en aquest sentit. Que executi aquesta partida directament el Consell és la manera òptima per garantir que aquests fons es destinin als projectes que realment necessita Menorca”, explica Vilafranca.

Aquests 4 milions d’euros seran independents d’altres projectes que el Consell presentarà per a ser finançats a través de l’Impost de Turisme Sostenible. “Les dues administracions feim una aposta per la sostenibilitat i el medi ambient”, conclou el president del Consell Insular de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.