La presidenta Margalida Prohens destaca la inversió de 51 milions d’euros de la Conselleria d’Educació per garantir la gratuïtat de l’etapa de 0 a 3 anys

La presidenta del Govern, Margalida Prohens, ha visitat aquest dimecres el centre d’educació infantil Ropit de Palma. Durant aquesta visita, ha destacat la gran aposta del Govern de les Illes Balears amb l’educació i la inversió de 51 milions d’euros que s’ha previst en el pressupost de la Conselleria d’Educació i Universitats de 2024 per garantir la gratuïtat en tota l’etapa educativa de 0 a 3 anys.

Margalida Prohens ha estat acompanyada del conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, i de la directora general de Primera Infància i Atenció a la Diversitat, Neus Riera, i ha signat el conveni de gratuïtat de l’etapa de 0 a 3 anys amb la titular del centre d’educació infantil de la xarxa complementària Ropit, Antònia Martínez. Mitjançant el conveni, el centre Ropit percebrà 864.000 euros fins al 2027.

La gratuïtat en tota l’etapa d’educació infantil es va implantar el passat mes de setembre i, actualment, la Conselleria d’Educació i Universitats ultima la signatura dels convenis amb els 142 centres públics i de la xarxa complementària que s’han adherit a la mesura. Actualment, ja s’han signat els convenis amb tots els centres d’Eivissa, demà se signen els de Menorca i es continua amb les signatures als centres de Mallorca. La Conselleria d’Educació i Universitats ja ha signat aproximadament el 70 % dels convenis amb els centres de l’illa de Mallorca i la previsió és que quedin tots signats aquest mes de novembre. La inversió prevista fins a l’any 2027 és de 152,7 milions d’euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.